L'estudi jurídic Lawes, nou col·laborador del Bàsquet Manresa.

La firma, especialitzada en Dret Penal i de l’empresa, ha començat aquesta temporada la seva vinculació amb el club.

DEP. COMUNICACIÓ BÀSQUET MANRESA

Des d’aquesta temporada 2017-18, Lawes serà nou col·laborador del Bàsquet Manresa. És un estudi jurídic, fundat per les advocades Laura Bueno i Ester Cornudella i assessorarà el club en qüestions legals.

Lawes ha entrat a Manresa, i també al Nou Congost. L’estudi jurídic impulsat per Laura Bueno i Ester Cornudella té la seva seu al c / Muralla del Carme, 22-24 de Manresa i presta serveis legals especialitzats en Dret Penal, de l’empresa i en l’elaboració de programes de compliment corporatius (compliance). Aquest col·laboració s’emmarca dins de la responsabilitat social corporativa de Lawes amb l’objectiu de ser un retorn a la societat i, molt especialment, a la ciutat de Manresa a través del seu emblemàtica institució, el Bàsquet Manresa

Veure l’article aquí –>

Lawes Estudi Jurídic, nou col·laborador del Bàsquet Manresa.