Avís Legal i Política de Privacitat.

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, l’informem que la present pàgina web és propietat de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP domiciliada a CARRER MURALLA DEL CARME 22-24, 3R-6A 08241 MANRESA – BARCELONA i amb NIF J67083022, telèfon de contacte 935210650, correu electrònic info@lawesjuridic.com.

A efectes del previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP, informem que les dades que voluntàriament ens faciliti seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal , declarat a l’Agència de Protecció de Dades, que té com a finalitat la realització de les gestes comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients que té implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre.

El firmant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.

El enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP.

El no facilitar les dades personals sol·licitats o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint una carta a «Razón_Social», amb domicili social a CARRER MURALLA DEL CARME 22-24, 3R-6A 08241 MANRESA – BARCELONA, o enviant un correu electrònic a info@lawesjuridic.com, indicant com a Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI, tal com indica la llei.

Per exercir aquests drets, és necessari que acrediteu la seva personalitat mitjançant el lliurament de fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP no es realitzarà la cessió de la seva informació a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a alguna empresa es produiria una informació prèvia a la devolució, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

ACEPTACIÓ I CONSENTIMENT

El Usuario declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, al utilitzar aquest formulari per contactar amb LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP, estic autoritzant expressament la utilització de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol via (inclòs correu electrònic), podent anular dicha autorització, quan ho desitgi, dirigiéndome a LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (ENLLAÇOS)

LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a aquests usuaris.

LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP no es responsabilitza de la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pot accedir per “enllaços” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP.

La presència de “enllaços” o enllaços a les pàgines web de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP .. té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són titularitat de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte consentiment per escrit de LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre LAWES, ESTUDI JURÍDIC SCPP i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola.