QUISOM

LAWES és el resultat de la fusió de dues trajectòries professionals.

Les fundadores de Lawes han desenvolupat la seva carrera professional formant-se i dedicant-se de manera especialitzada en l’àmbit del Dret Penal i de l’Empresa. Aquest recorregut professional permet també a la firma prestar assessorament jurídic en altres àmbits del Dret, bé directament per l’equip o bé en col·laboració amb altres professionals de prestigi en cada matèria.

Les dues han format part de despatxos de reconegut prestigi de Barcelona i han intervingut en seu judicial i extrajudicial en assumptes complexes i de notòria rellevància –fins i tot pública- en aquests àmbits. L’experiència acumulada d’anys i de treball al més alt nivell permet a l’equip fer front als assumptes amb una visió exhaustiva i de domini complert de la matèria.

És llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Premi Extraordinari de la seva promoció. Després d’uns anys opositant, la seva vocació especial pel Dret Penal i Penitenciari la van portar a iniciar-se en el món de l’advocacia havent-se desenvolupat professionalment al Bages i més temps en un prestigiós despatx de Barcelona dedicada en exclusiva al Dret Penal. No ha deixat mai de formar-se en el seu camp de coneixement i en aquest sentit ha realitzat cursos, màsters en dret i ciències penals i assistit a multitud d’actes en diferent format en què es tractessin temes penals i penitenciaris. Ha tingut l’oportunitat d’impartir cursos en Dret Penal i de treballar en equips amb penalistes d’alt nivell del país.

Essent una realitat que la nostra societat canviant està fent que el Dret Penal arribi a àmbits on fins ara no ho feia i havent constatat en el seu treball diari la transcendència legislativa i pràctica d’aquests canvis, la Laura no ha volgut ser aliena a la necessitat de conèixer aquells àmbits on més recentment el Dret Penal està tenint cabuda: el món de l’empresa. Per això està apostant per la formació en tot el relacionat amb la responsabilitat de les persones jurídiques i el programes de compliment o compliance.

Nascuda a Súria i vivint a Manresa des de fa anys, ha decidit posar fi a la distància que suposa treballar cada dia a Barcelona i establir-se també professionalment al Bages, on vol projectar la seva carrera, coneixement i experiència pràctica de tants anys a la capital catalana.

És Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional a Barcelona i rodalies destacant la seva etapa en un despatx de reconegut prestigi de la capital catalana.

L’Ester ha projectat la seva carrera professional en l’àmbit del Dret d’Empresa, cursant diversos màsters i postgraus d’especialització. Aquest coneixement del món empresarial l’ha permès ser conscient i testimoni de la necessitat d’especialitzar-se en el dret penal de l’empresa i els programes de compliance. Així mateix, fruit de la seva passió pel Dret i pel coneixement ha apostat des de l’inici de la seva carrera per estar present en diversos espais d’intercanvi professional i gaudint també de la docència en aquest àmbit.

Després d’anys en què la seva vida professional ha tingut lloc a Barcelona i la seva vida personal al Bages, ha pres la decisió d’iniciar un nou projecte al Bages per tal de continuar desenvolupant-se professionalment i amb el ferm objectiu d’aportar tot el coneixement, bagatge i experiència acumulada.

Amb la ferma convicció de què el Dret és l’eina bàsica de regulació de la societat i de les relacions humanes, l’Ester treballa per proporcionar mitjançant del Dret la millor solució als problemes que planteja la societat. Nascuda a Olot i Bagenca des de ben petita, l’Ester ha estat sempre molt compromesa amb el territori i ha format part de diverses entitats socials i culturals.